DrammensCup

Drammens Cup er foreningens onsdagseilaser og starter kort tid etter utsett av båter. Første seilas er ofte en Rustbanker der alle får DNF, deretter hver onsdag til onsdagen før opptaket begynner. Pause i Juli med oppstart ca midt aug.

Totalt seiles det ca 13 seilaser og det regnes en sammenlagt liste basert på disse seilasene med ca. 3-4 strykninger

Seilasene foregår på faste merker i Drammensfjorden med start fra Løkta. Start er kl 18:00 og man tilstreber en seiltid på ca en time for de raskeste båtene.

Dette er seilasene for de som liker å komme på fjorden for å bryne sine seilferdigheter mot andre likemenn.

Etter seilasene er det vafler og pølser å få kjøpt på Løkta, vi oppfordrer så mange som mulig å ta en tur innom før man drar hjem, det er bra for miljøet og foreningen.

DrammensCup for 2019 er avgjort og resultatet kan sees HER

Innlegg om DrammensCup:

Onsdagsregattaene

Husk at onsdagsregattaene starter opp igjen etter sommeren onsdag 14. august. Starterliste: 14/8: Carl Magne H. 21/8: Svein Weum 28/8: Peter H. 4/9: Finn B. 11/9: Ole Johan 18/9: Pål B.

1 comment

DrammensCup

Onsdagsseilasene starter onsdag 8. mai med kurs og «rustbanke-seilas» hvor alle deltakere registreres som DNF i sammendraget. Oppmøte på Lykta kl 1700 for gjennomgang av seilingsbestemmelser, endringer og kanskje noen gode råd om regattaseiling for nybegynnere. Vi legger vekt på start, og ser gjerne at potensielle startere også stiller opp. Vi trenger noen til å […]

1 comment