Jr gruppe-møte


Arrangementdetaljer

  • Date:
  • Sted: Lykta
  • Kategorier:

On Sat, 15 Feb 2020 at 13:01, Henrik Gautneb <gautneb@gmail.com> wrote:

Jeg håper flest mulig kan komme, jeg har fått bekreftet fra Ole johnny ,Øyvind og steinar.

Agenda :

1: Gjennomgang organisasjonsstruktur for jr avd DSF

2: Budsjett for jr avd.

3: Velge personer til posisjoner i Jr avd.

4 :presentasjon av planer for de forskjellige lokasjoner.

5: Evt

Målet for møtet er å kunne presentere et rimelig godt planverk for årsmøtet i dsf 11. Mars

Kom med innspill dersom det er ønsker til agenda.

HG

————————

Her er foreløpige innspill til møte 3 mars fra Pål B.

Forslag til Årsmøte: Bytte navn til “Drammensfjorden Seilforening”.
Begrunnelse: 2 av foreningens 3 anlegg ligger utenfor Drammen, men ligger i Drammensfjorden. ( Et 4 anlegg kommer kanskje i Lier )
Forkortelse blir DFS og skiller seg da fra DSF ( Drøbak Seilforening )

Foreløpig terminliste:

Stor NM i Moss 13-16 August.
Optimist – Feva – Laser NM i Moss. Dette blir årets store utflukt med telt og båter og traller på dekk.

Laser:
Laser Norgescup er Sandfjord – Ålesund – Stavanger – Bundefjoden.
Sandefjord er OK, men deretter bør alternativ seilingsplan med mindre reise erstatte NC. Vi ser etter vestfoldcup og andre lokale arrangementer.

Feva:
Vi bør har et NC på Rødtangen.

49er:
NM i Tønsberg. 5 juli. Artig å oppleve. på tross av at vi ikke har vinnersjans, er det mulig å delta for å støtte opp om OL klassene og å oppleve våre beste seilere i 49er på nært hold. 49er klassen trenger mer enn 5 deltagere for å bli godkjent. Det krever at noen “wild cards” melder seg på . Det er sånne som oss.

BIC.
Det ryktes at Bic classen blir stor på Rødtangen i år. Gautneb har også en plan for følgebåter. Bicene kan også transporteres litt rundt, og f.eks møte opp i Lier ( hos Christian Huse ). på Drammensdagene / og i svelvik.

Optimist:
Dette er kanskje hva vi skal satse på i Svelvik. Noen fra Drammen bør stille også for å øke flåten , og forberede seg på regatta mot resten av Seilernorge.

Treningsleirer og Sommerleir på Rødtangen. :
Datoer og personnell klarlegges.

Rødtangen Jazz og Blues
Holdes 4 juli på Rødtangen hvis det passer for jr avdelingen. Burger/ grill dugnad innbringer ca 20.000 til jr avd. + 10.000 i husleie = 30.000.

Kite:
Det er et enormt kite miljø i svelvik. Det er lett for oss å arrangere Kite Race i svelvik. men holdningen hittil er at vi skal holde oss unna kitene. Vi bør prate litt rundt denne muligheten. Undetegnede var med å arrangere Kite NM med KNS i 2018.

Maxi 77
MAXI-Cup: DSF har bestillt 2 stk genoa til Maxi77. Seniorene har meldt seg på båtpuss. Sjøspeideren fikk nye genoa i fjor. Så det er 4 stk maxi77 med brukbare seil i Drammen. Jeg drømmer om at vi kan arrangere en Cup i Drammen, Cupen går over 5 onsdager på våren. Premie kan f. eks være prøveseiling i Norgescupen med J70.

Lag:
DSF Junior avd Rødtangen og svelvik
Sjøspeiderne
DSF Senior
Christianes venner
Holmestrand ( har egen maxi )
Egne båtlag: Jelstad / Hansen / osv.

Maxi tokt:
Juniorene oppfprdres til å dra på tokt med maxi77. Gjerne sammen med sjøspeiderne. Son / Tofteholmene / Moss . ( trenger ikke seile til skagen. )

Lier Seilforening:
Christian Huse skulle begynne å seile med juniorer på Solum. Av uviss grunn har han valgt å prøve å begynne egen seilforening og seile i Lier. Jeg tenker vi skal være positive til denne gjengen, og prøve å innlemme dem i “Drammensfjorden Seilforening”. De går snart lei av å seile i Lier, og da vil de sikkert komme til Rødtangen / Svelvik hvis vi inviterer dem.
Pål B – 16 feb.