Høstregatta


Arrangementdetaljer


Dette blir et felles arrangement med jolleseilerene på Rødtangen. I den grad koronareglene tillater det markerer vi sesongavslutning på Seilkroa lørdag kveld.

Kjølbåter må fremdeles forholde seg til koronareglene som begrenser mannskap til “husstand-grupper”, dvs folk som fra før har så nær omgang at seiling i samme båt ikke utgjør ekstra smitterisiko. Det blir sosialt arrangement på Seilkroa etter seilasene med koronaopplegg som bl annet innebærer at deltakere må skrive seg inn på liste ved ankomst. Junior-avdelingen stiller med nyslaktet grillmat fra gården til Gautneb. Det blir en symbolsk inngangsbillett på kr 50,- pr pers som Vippses til  567189.

Start og mål blir på Rødtangen med tidtaking av deltakerene selv på mobil, tilsvarende onsdagsseilasene våre. Nominell start blir etter Gundermetoden (jaktstart) tidligst kl 11:00.

Seilingsbestemmelser

Påmelding:

Påmelding til regattaene kan skje etter 10. september og fram til start på AnkerDrammen  for kjølbåter og til arrangør på Rødtangen for jollene.

For å få en indikasjon på antall deltakere på  både  seilas og sosialt arrangement ønsker vi at du melder deg på i formularet under innen  11. sept.

 

 

Be om din private lenk

Deltakere:

SeilnummerFornavnBåtnavnEtternavnKlasseRatingForeningAntall
14037 Tobias Slappa Brodtkorb NORrating 0 HSF 2
15219 Peter SØS Ravn NORrating 0,898 DS 0
12328 Svein Skarven Weum Tur 0 DS 2
12013 Øyvind SuzieSerken Jelstad NORrating 0,96 DS 0

Antall påmeldte: 4