Nå reiser to av våre juniorer til Americas Cup

Mandag 12. juni er det avreise for  jolleseilerne Francis Gautneb (12) og Aksel Strøm-Hansen (13) til Bermuda for å konkurrere med flere av verdens flinkeste ungdommer i seiling.

Etter knallsterke resultater i Norgescup i RS Feva i fjor, der de tok andreplassen, er de tor plukket ut i til å representere Norge i den prestisjefylte Americas Cup. 

I vår har de ligget i hardtrening på anlegget vårt på Rødtangen for det er meningen at gutta skal konkurrere i en rekke Feva-seilaser på Bermuda. RS Feva er som kjent en båttype Norges Seilforbund satser sterkt på og som er i ferd med å bli en virkelig stor internasjonal klasse.

Americas Cup er kanskje verdens mest prestisjefylte regatta, der de store gutta legger hundrevis av millioner i båtprosjektene sine. Americas Cup  er med andre ord ikke for hvem som helst.

Og det er i forbindelse med denne store regattaen Americas Cup Endeavour Junior Regatta arrangeres, og det er et svært trangt nåløye å komme med på dette, Vi har litt å være stolte av i Drammens Seilforening for tiden.

De to skal være på Bermuda i en drøy uke og setter seg på flyet tilbake til Norge den 20. juni. Vi håper og tror at delegasjonen fra Drammen sørger for å ta mange fine bilder, og at de kan dele dem med oss en gang til høsten.

Vi ønsker lykke til!

Publisert: 11.06.17

 

Drammens Seilforening, Postboks 1025, 3037 Drammen, leder@dsf.no