Fakturaene som kom nå gjelder sommerleie 2016

Alle som har båt i havna har fått faktura i løpet av de siste dagene. Dette er en faktura som skulle vært sendt i høst, og den gjelder sommerleien for 2016.

​Grunnen til at vi er så forsinket er todelt. Det ene er at vi byttet regnskapsfører midt i året, og trengte å lage nye rutiner for fakturering. Dette gjorde vi selv tidligere, men nå skal regnskapsbyrået gjøre dette fra a til å. Det gjør det mye lettere for oss å følge opp betalinger og eventuelle manglende betalinger, for alt skal gå automatisk.

Den andre årsaken er at vi har jobbet mye for å få på plass et nytt datasystem for klubbadministrasjon, Det var noe vi måtte gjøre fordi serveren vi brukte skulle legges ned.

Disse to i kombinasjon tok mye lenger tid enn vi hadde regnet med. Men for leietakernes del har det jo ført til utsatt betaling og mer renter å tjene (det er vel en vits, for ingen får noe særlig renter lenger...)

Neste regnings-utsendelse kommer til å være medlemskontingent, og den kommer i februar/mars. Så blir det fastavgift, opplag og løft litt senere på våren.

Publisert: 29.01.17

 

Drammens Seilforening, Postboks 1025, 3037 Drammen, leder@dsf.no